Par mums

Biedrības paveiktais , galvenie aspekti.

Sadarbībā ar LTRK Biedrība 2015.gada 21. janvārī organizēja konferenci „Uzņemumu neētiska un nelikumīga pārņemšana – juridiskie aspekti”. Konferencē piedalījās tiesību jomas eksperti, juristi, valsts institūciju pārstāvji.

Šī konference bija turpinājums LTRK 2014.gada 29. septembrī organizētajai Ekonomikas konferencei „Reiderisms Latvijā – tā ietekme uz biznesa vidi un investīciju drošību. Kā pret reiderismu cīnīties?”

Trešo antireiderisma konferenci „Kā nosargāt savu uzņēmumu un biznesu” 2015.gada 20. novembrī organizēja LTRK sadarbībā ar BPTA sadarbības partneri portālu Procesilatvija.lv.

Pēc BPTA iniciatīvas, piesaistot ziedotāju līdzekļus, studija Platformafilm 2014. gada rudenī uzņēma dokumentālo filmu „Reiderisms Latvijā”. Filmu vairākkārtīgi demonstrēja Rīga TV24 ēterā, tā bija izvietota portālā TVNET, joprojām skatāma youtube kanālā :https://www.youtube.com/wach?v=Lbqrz-uUxRI

Piesaistot ziedotāju līdzekļus,  ar 2017.gada martu BPTA kļuvusi par laikraksta un portāla „’Ventspilnieks.lv” izdevēju.

Biedrība iesaistījusies palīdzības sniegšanā (konsultāciju veidā) dažādu ar tiesiskiem aspektiem saistītu jautājumu risināšanā kā sabiedriskām organizācijām, tā arī fiziskām personām.